Ninasova

Kategori: Random

Build your own dream

• Worrying About Nothing • Becoming Complacent • Not Being Prepared • Caving Into Temptations • Building Someone Else's Dream • Excessive Social Media • Challenge Yourself & Don't Give Up

Dessa är de 7 punkter som han tar upp i videon och varenda en är så viktig!  Han är en av mina favoriter på youtube och tycker att han ofta kommer med inspirerande och motiverande tal.   Vad han säger om punkt 2, 5 och 7 är de som jag mest tog åt mig och inspirerades mest av. Videon kom precis lägligt också nu på en sån här dag som jag känt mig lite nere och behövt något peppande!  Tycker ni borde ta 7 minuter av er tid till att lyssna och ta åt er, säg gärna vilken av punkterna som inspirerade/motiverade er mest!

Emma Watsons hyllade tal om jämställdhet

“If men don’t have to be aggressive in order to be accepted, women won’t feel compelled to be submissive. If men don’t have control, women won’t have to be controlled. If we stop defining each other by what we are not and start defining ourselves by what we are – we can all be free and this is what HeForShe is about. It’s about freedom.” Ni flesta känner nog till Emma Watson som är en brittisk skådespelerska, för ungefär ett halvår sen blev hon en goodwill ambassadör för FN och hon deltar i en kampanj som heter HeforShe och den handlar om jämställdhet.  Hon bjöd in män så att de kunde ta del av kampanjen.  Hennes tal har blivit hyllat världen över och tycker att alla ni ska se på denna videoklipp, hennes tal är väldigt inspirerande!

That's me

Spider dog prank

 Denna video var rekommenderad till mig på youtube och jag tittade på den strax efter att jag vaknat i morse.   Jag får ju panik av vanliga små spindlar så om jag skulle möta denna skulle jag skrika ihjäl mig!   Vore inte så kul om jag gick ensam nånstans på kvällen och någon skulle pranka mig såhär hahaha!  Allt är inspelat på kvällen så då ser människorna såklart inte att det är en hund som är utklädd, men det är roligt att se deras reaktioner! Videon lades upp igår och den har redan över 21 miljoner views, det är galet ju!

True

Impressions With Helium

En ny video med två av mina favorit youtubers!  Jag skrattade genom hela videon och har nog fått lite mer magmuskler, Tyler's skratt är ju det bästa haha! Tänker ta och testa detta själv någon gång med någon kompis faktiskt, vore jätteroligt!

Youtube tips: PrankvsPrank

Rekommenderar er att kolla in denna kanal fall ni gillar pranks och vill skratta!  Har suttit hela kvällen och kollat igenom deras videos (såg några av deras videos redan för ett par år sen) de är alla fall ett par som har varit ihop i flera år och de prankar varandra hela tiden, de här nedanför är mina favoriter!

We live in a beautiful world

För några dagar sedan kollade jag igenom twitter och såg att en person hade retweetat en bild, gick in där och började följa kontot direkt! Det är en man som heter Reid Wiseman och just nu bor han på ISS som är uppe i rymden alltså. Han lägger upp bilder nästan varje dag och han filmar även och lägger upp det på vine.  Jag har alltid varit fascinerad av rymden och se bara på bilderna här nedanför som jag lånat från hans twitter så förstår ni min rubrik. 20140701-181441-65681663.jpg

Länkbyte!

Lite då och då kommer jag ha länkbyte och börjar med denna härliga tjej, hennes blogg är stilren och har lite av allt, gå in och kika!  Bara trycka på bilden så kommer ni till hennes blogg. 

Jim Carrey on how his late father inspired him to follow his dreams

"You can fail at what you don't want. So you might as well take a chance on doing what you love."  Som han säger i videon så trodde hans pappa att han aldrig kan bli en bra komiker och istället tog ett jobb som skulle vara säker, men han förlorade jobbet som han ändå inte ens ville ha från början och de fick kämpa för pengar.  Så Jag vill hellre jobba med något jag vill göra och något jag älskar, än att bara ta ett säkert kort eller ta något annat jobb som jag inte ens vill bara för det tar kortare tid att utbilda sig till det eftersom det finns en risk att det ändå blir helt fel.  Har alltid tyckt om Jim Carrey och tycker han är inspirerande och på något sätt så känns det bra att få veta att några av världens kändaste människor, inte alltid har varit det.  Att många av dem har fått stå ut med mobbning och andra saker som att de fått kämpa för att ha pengar för dagen. Såklart det är tragiskt att det är så, men världen är orättvis och det känns bara lite bättre att veta att de också fått kämpa för deras framgång.  Det är ju lätt att bli blind i sånt och tro att allting går så lätt för andra och att de glider på en räkmacka hela livet.

SO PROUD!

10341532_10152219532158800_586642028021656169_nIdag är en väldigt speciell dag för Niall, han har haft drömmen om att en dag själv få uppträda på Croke Park och nu ikväll är en av de första utsålda konserterna för One Direction på Croke Park.  De ska vara där även imorgon och på söndag.  Är jätteglad för hans skull och skulle gärna ha varit där ikväll och upplevt allt för vad jag sett på filmklipp och annat på twitter så var det helt fantastiskt där!

Three random guys sing together

https://www.youtube.com/watch?v=cUFVR5sgbt0 Såg denna video som cirkulerar runt just nu och den har redan fått över 3 miljoner views på bara 2-3 dagar. Det är just sån här musik som jag älskar, som bara kommer fram när man sjunger och när människor kan samlas ihop och sjunga något fint.  Jag bryr mig helt ärligt inte ens om de är främlingar eller om det är ihopsatt som vissa misstänker, varför bry sig?  Hur som helst så skapar de ju fantastisk musik!   Så bara lyssna och njut.

You have to watch this

https://www.youtube.com/watch?v=g3Rf5qDuq7M Detta videoklipp MÅSTE ni bara se!  Två killar i Britain's Got Talent som rappar om mobbning,den ena killen har skrivit låten om sina egna erfarenheter av mobbning.  Skrivandet och musiken var hans sätt att hantera det han blev utsatt för. Vilken revansch för han som blivit mobbad att faktiskt ställa sig på Britain's Got Talent-scenen, ,våga sjunga om hans erfarenheter och göra det så bra som han gjorde. Är inte alls förvånad över att hela publiken jublade och att Simon Cowell tryckte på "the Golden Buzzer" så att de flög konfetti.   På bara 5 dagar har denna klipp fått 9,768,759 views.  Det är helt sjukt.

That's me

11-Year-Old Child Prodigy Creates Stunningly Detailed Drawings Bursting With Life.

Blir så avundsjuk när jag ser bilder som dessa här nedanför.  Jag skulle också vilja ha en talang som denna, tyvärr kan jag knappt rita en streckgubbe så den ser bra ut haha!  Vissa har verkligen talang och tycker det är roligt att se när de faktiskt använder det och bara blir bättre och bättre med tiden. 11-Year-Old Child Prodigy Creates Stunningly Detailed Drawings Bursting With Life.