Ninasova

Bloggen ändras till en Au Pair blogg

N u har dett gått nästan ett helt år sedan jag sist var aktiv här på min blogg. Mycket har hänt sedan dess, jag åkte ju till USA över jul och nyår, närmare sagt Utah med min kära vän Sarah. Vi skulle vara där 4 veckor men vi ombokade biljetterna och stannade i två mer veckor vilket var ett bra beslut. Ett av de många fantastiska saker som hände under resan var att jag äntligen fick åka till Grand Canyon. Det har varit på toppen av min bucket list och nu kan jag checka av den från listan. Grand Canyon är en magisk plats. Jag kommer nog behöva göra ett separat inlägg om den upplevelsen. :) Bilderna här ovanför är från gränsen mellan Las Vegas och Utah, jag i Grand canyon, jag i Zion national park, jag, Sarah och en fantastisk familj som tog oss till Arches national park, ett citat som jag levde efter när jag var i USA, jag med Al Carraway Fox. En helt fantastisk kvinna som har skrivit boken "More than the tattood mormon" och nu föreläser runt om i USA om glädjen att ha evangeliet i sitt liv.
Sedan kom jag tillbaka till Sverige och tog tag i sista kurserna jag hade i skolan, det blev massa strul och kurserna drog ut på tiden och jag var otroligt stressad och helt slut med all som har med skolan att göra.
Den 19 juni blev jag ÄNTLIGEN helt klar med skolan! Kan inte ens beskriva frihets känslan och alla andra känslor som överväldigade mig.
3 dagar senare tog jag mina blåa resväskor och åkte ensam till USA var jag skulle spendera lite över en månad, den månaden utbyttes till 3 månader, Bästa sommaren hittills i mitt liv!
Nu är jag tillbaka i Sverige vilket jag varit i lite över två månader och fokuset ligger på att åka iväg som Au Pair i USA. Min dröm sedan jag var 15 år har varit att jobba som Au Pair i USA och den drömmen är väldigt nära på att uppfyllas eftersom att jag åker iväg i början av 2018.
Jag har börjat min au pair ansökan med Skandinaviska Institutet men jag har några saker kvar i min ansökan innan den kan skickas ut och jag kan börja prata med värdfamiljer.
Den här bloggen kommer handla om att vara Au Pair i USA. Här kommer jag dela med mig av hur ansökningsprocessen fungerar, hur man väljer rätt organisation att åka med, alla förberedelser och såklart sedan också om hur matchningsprocessen med värdfamiljerna är och självklart om livet som Au Pair när jag väl åker iväg.
Tanken med bloggen är att jag uppdaterar så ofta jag kan och när jag har något att berätta, både för min egen skull så att jag sedan har något att se tillbaka till men även så att vänner, familj och andra kan ta del av mitt äventyr!
Jag hoppas att jag kan inspirera just dig till att följa dina innersta drömmar och göra drömmarna till verklighet!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas