Ninasova

My weekend

Vilken fantastisk helg jag har haft!  I fredags så var jag hemma hela dagen och kvällen och tog det bara lugnt vilket var nödvändigt.  Jag tittade på flera avsnitt av Gilmore girls, satt och ritade och lyssnade på musik.  

Min lördag började med att jag mötte upp med Nea och sedan gick vi tillsammans till Sarah's yoga.  Yogan var bra, väldigt lugn och välbehövlig för oss båda haha.  Efteråt så pratade vi en stund med Sarah och sedan gick vi ner på stan och åt en god lunch.  Vi gick runt i affärer och tittade lite, jag hittade några saker som jag tror att jag ska köpa som julklapp till en person.  Sedan så gick vi hem till henne och bara pratade och senare på kvällen så tittade vi på en film som heter The fundementals of caring.  Så himla bra film, se den!

Idag söndag så har jag varit i kyrkan som vanligt.  Det var roligt att vi var så många där idag och att vi hade besök från andra församlingar, vi fick höra två tal av två återvända missionärer. Båda hade bra ämnen att prata om och bra åsikter och tankar som de delade med sig av.  Psalmerna vi sjöng idag var så fina och det var verkligen en härlig ande i rummet när alla sjöng den sista psalmen tillsammans.  Det lät så rent och så vackert.  

Efter kyrkan så stannade jag kvar och pratade med missionärerna och sedan fick vi äta pizza vilket var gott! 

Nu är jag bara hemma och lyssnar på lugn musik.  Känns som att hela helgen har varit väldigt lugn trots att jag har gjort saker hela tiden.  Men det är skönt, det är lugn som jag behöver just nu känner jag och jag hoppas att denna kommande veckan kommer vara rätt så lugn för mig även om det mycket som händer under veckan.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas