Ninasova

Min dag i bilder

Idag var en sådan morgon som jag helst av allt ville ligga kvar under mitt varma täcke och aldrig gå upp, särskilt när jag tittade ut och det såg ut som istiden kommit till Sverige.  Det var tjock dimma och tråkigt grått väder.  Tänkte så många gånger om det verkligen är värt att gå upp ur sängen och gå till skolan för att ha matte... tillslut gick jag ändå upp och lyckades även äta lite frukost innan jag gick ut.  

Här ovanför kan ni se hur det såg ut tidigt på morgonen med dimman när jag var på väg till skolan och hur det såg ut vid lunchtid när jag var påväg hem igen. 

Lite senare gick jag iväg till kyrkan för att ha en lektion med syster missionärerna vilket var jätteroligt, fick också träffa den nya syster missionären som precis har kommit hit. Hon är så trevlig.   Jag fick skjuts till mitt jobb av några medlemmar vilket jag uppskattade så mycket nu när det är så kallt ute! :)

på eftermiddagen var det dags för mig att ha veckans sista pass på mitt jobb.  Är så tacksam att jag har detta jobb, jag lär mig så mycket av att vara med barn, både om mig själv och om barnen och det är intressant att se skillnanden i barn i olika åldrar och också skillnaden i barn i samma ålder.

Idag hade jag tre barn där vilket var roligt, vi lekte väldigt mycket i bollhavet var vi tävlade mot varandra i att kasta bollarna i korgarna med olika poäng, barnen gömde sig i bollhavet och de ville mer än gärna visa flertals gånger hur de kan hoppa ner i bollhavet, så kul! Haha

Det har varit en lång men ändå bra dag.  Snart ska jag gå och lägga mig för måste upp väldigt tidigt imorgon då Sarah och jag ska åka till Stockholm! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas