Ninasova

Ã…kte till Stockholm

Idag var det dags att återigen åka tillbaka till Stockholm (jag var där igår också i ett par timmar med Sarah) men idag åkte vi bil med några medlemmar.  Det är så himls värt att gå upp jättetidigt en lördag morgon när jag vet att jag kommer spendera dagen med fantastiska människor! Vädret blev ju helt klart ett stort bonus, jag har alltid en bra känsla i hela kroppen när solen lyser och himlen är helt ljusblå och vacker.  Verkligen bästa vädret! :)

Passade på att fota med mobilen när jag ändå satt i framsätet och allt såg så magiskt ut i morgonsolen.  Jag älskar snö, allt blir verkligen mer vacket då när det är vinter, föredrar det framför grått väder i alla fall.  Bara själva kylan som jag inte alls gillar. Föredar ju helst 20 grader varje dag men för tillfället så får detta duga. 

Hade i alla fall en andlig upplevelse i Stockholm. Är glad att jag åkte dit och för allting som hände där.  Templet är så fint och en speciell plats.  Är så tacksam att ha gud i mitt liv och allt fantastiskt som det för med sig. 

Imorgon är det äntligen söndag igen, ser framemot att gå till kyrkan och få ännu en andlig dag som är så himla välbehövande särskilt efter denna vecka med USA valet och annat oroligt som varit, mycket känslor som har och fortfarande finns hos människor och det påverkar mig med.  Ska bli skönt att gå till kyrkan och tillbringa ett par timmar där med så fina medlemmar. 

Hoppas alla har haft en fin helg hittills!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas