Ninasova

ONLY 5 DAYS LEFT!

Måndag idag och jag tog en välbehövlig sovmorgon. Hade alarm på klockan 11:00 för säkerhetsskull så att jag inte skulle sova bort hela dagen men jag vaknade av mig själv klockan 09:15.  Så skönt att vakna innan alarm klockan!  Jag låg kvar i sängen i ett par timmar och sedan åt jag lunch och tittade på ett avsnitt av Gilmore Girls. Är på säsong 4 nu så har ännu inte tittat på den nya Gilmore girls som kom ut. 

Sedan så satte jag mig vid skrivbordet och fortsatte rita ett grattis kort till en missionär som fyller år idag. På grund av ett miss så fick jag veta det sent igår kväll...jag tänkte gå och lägga mig men då fick jag ettt sms och så kände jag att jag måste göra något fint till honom ju så det fick bli ett personligt grattiskort.   Så bilden till vänster gjorde jag igår kväll och bilden till höger fick jag inspiration att göra idag när jag tittade på en bild på honom från julfesten som var i lördags.  Det här är faktiskt första gången någonsin som jag har gjort grattiskort istället för att köpa och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med hur slutresultatet blev!

Jag tycker att det är mycket roligare att ge något personligt till någon som fyller år, något som man lagt sin tid och omtanke i. Eftersom att jag tyckte att detta var roligt att göra så kommer jag faktiskt börja göra mina egna grattiskort när människor fyller år. :)

Sedan gick jag hem till Sarah var hon hade fixat fint med dekoration och med väldigt god fika.  Alla missionärerna var redan där för att fira äldste Lee.  Vi hade roligt tillsammans och jag gav honom kortet.  Han blev imponerad och väldigt glad vilket glädjer mig!  

Resten av den här dagen går till att planera hela den här veckan och skriva ner allt viktigt som jag har kvar att göra och alla som jag ska träffa den här veckan.  Det kommer vara en rolig men väldigt upptagen vecka för mig.  

Idag är det bara 5 dagar kvar tills att jag åker tillbaka till Utah, USA!!!  :D Verkligen dags för mig att ta en välbehövlig och välförtjänst semester!  Blir en hel månad i Utah tillsammans med Sarah.  Vi kommer att landa i Las Vegas och sedan ta oss vidare till Utah var vi ska träffa våra vänner, deras familjer och nya människor.  Vi kommer få fira jul hemma hos en amerikansk familj och det ser vi så mycket framemot.  Vi komner få se hur Salt Lake City ser ut med all julbelysning och hur alla har dekorerat sina hus.  Vi kommer få åka till flera olika national parker och vi kommer även åka till en annan stat i ett par dagar.  

Det blir min fjärde resa till USA och ska bli spännande att uppleva vinter där då jag bara har varit där under somrarna förut.  Jag längtar så mycket och jag ser så mycket framemot att få träffa mina vänner igen och att få lära känna deras familjer.  

Har fortfarande svårt att ta in att jag faktiskt åker om 5 dagar och att jag har så mycket fantastiskt att se framemot.  Jag får avsluta året i USA och jag får börja 2017 i USA.  Jag är så lycklig!

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas