Ninasova

JULFEST OCH PANNKAKOR TILL MIDDAG

Idag hade vi julfest i kyrkan och det var kul!  Maten var otroligt, är glad att det fanns flera olika maträtter att välja mellan så jag hittade mat som jag kunde äta.   Sällskapet var superbra.  Jag kom dit strax innan det började och det var fullproppat med människor så har tyvärr inga bilder från hur bordsplaceringen såg ut men det var väldigt fint uppdukat.  

Dagens håruppsättning och outfit.  Jag tycker det är roligt med speciella tillställningar eftersom att då har man en bra anledning att klä upp sig lite extra.  Kände mig faktiskt vacker idag!

Jag bjöd missionärerna hem till mig för att äta pannkakor till middag och jag bjöd även min vän Sarah.  Den här gången blev jag faktiskt väldigt nöjd att jag lyckades göra så fina pannkakor. Älskar när pannkakorna är mörkare, smakar så mycket bättre då :) Vi hade så trevligt och skrattade nästan hela tiden! Nästan alla pannkakorna gick åt, kanske inte så konstigt med tanke på att vi var sju personer som åt haha.  Är glad att vi alla hade tid att träffas och äta tillsammans då jag hade lovat missionärerna för redan över en månad sen att jag skulle bjuda dem på pannkakor. 

Det har varit en väldigt bra lördag och är det fortfarande.  Jag har fått så mycket inspiration och har suttit och skrivit flera blogginlägg,skrivit i min dagbok och bara lyssnat på fantastisk musik.  Snart ska jag nog titta färdigt på en film som jag började titta på i tordags och sedan ska jag gå och lägga mig. 

Jag hoppas att alla har haft hittills en bra helg!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas