Ninasova

DAY 8 #LIGHTTHEWORLD- PRAYER

Dagens lucka i #LIGHTtheWORLD handlar om att be för andra.  Passar perfekt eftersom att jag har ett starkt vittnesbörd just om vilken makt det finns i att be till Gud.  Så något som du kan göra idag är att be till gud och fråga honom om hur du kan vara ett svar till någon annans bön, var öppen och uppmärksam på svaret som du får och tänk på att svaret på din bön kan komma på flera olika sätt så fokusera inte på bara ett sätt som du tror att svaret kommer komma på, då kan du missa att du faktiskt fått ett svar.  

Något annat som du kan göra är att lära dig mer om vilken makt bönen har i ditt liv, du kan be i tacksamhet- tacka för allting som du har i ditt liv.  Du kan be för någon som du vet går igenom en svår period i livet just nu. Du kan be för dig själv, om att få hjälp och vägledning i vad det än är som du går igenom i livet just nu. 

Som sagt så har jag ett starkt vittnesbörd om bön.  Det är verkligen en stor välsignelse i mitt liv, något som jag är otroligt tacksam för!  Jag vet att Gud vill lyssna på mig, att han vill ge svar på mina böner och att han gör det också. Varje dag ser jag till att jag har tid att be till min himmelske fader och ha en konversation med honom och även tacka honom, det är trots allt han som har gett mig allt det fantastiska som jag har i mitt liv.  Jag vet att bön fungerar för jag har fått tydlig bevis på det gång på gång.  Jag ber varje dag för mig själv och för alla mina nära och kära och för deras nära och kära, jag ber om vägledning, om tröst, om trygghet. 

Prova att be för någon i din närhet eller för dig själv och känn efter hur det känns.  Be med ett öppet hjärta.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas