Ninasova

6 December #LIGHTtheWORLD

Dagens lucka i denna fantastiska kalender är att att dela med sig av skrifterna (bibeln eller mormons bok) till någon som behöver läsa något upplyftande eller att man bara delar med sig till sina vänner eller familj, läsa skrifterna och att dela sin favorit skriftställe på sociala medier.  I bild två så ser ni andra sätt som man kan delta.  

Jag har flera favorit skriftställen i mormons bok och jag tänkte dela med mig av två specifika skriftställen som jag återkommer till hela tiden. 

  12  Och se, sannerligen, sannerligen säger jag dig: Förlita dig på den Ande som leder till att göra gott — ja, till att handla rättfärdigt, att vandra i ödmjukhet och att döma rättfärdigt, och detta är min Ande.

  13  Sannerligen, sannerligen säger jag dig: Jag skall ge dig av min Ande, som skall upplysa ditt förstånd, vilket skall fylla din själ med glädje. - Läran och förbunden 11:12-13

Dessa två skriftställen här ovanför är mina favoriter då de handlar om den heliga anden vilket jag älskar.  Jag litar på den heliga anden och den vägledning som jag får av den, som kommer från gud.  Att ha den heliga anden med sig ständigt. är helt fantastiskt.  Det ger mig så mycket glädje varje dag och är till väldigt stor hjälp när jag har olika beslut att fatta.  Gäller att lita på den heliga anden och på känslan som man får, sedan agera på den känslan.  Varje gång jag följer vägledningen så får jag välsignelser vilket är magiskt! Jag älskar den heliga anden och jag älskar gud. 

Om ni har några favorit skriftställen så får ni gärna dela med er!  

Om ni vill se vad dagens lucka är imorgon så gå in på mormon.org

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas