Ninasova

Nothing lasts forever

Den här dagen har varit dålig redan från när jag vaknade och bara blivit sämre efter varje timme.  Värsta var när jag läste på One Directions officiella sida på facebook att Zayn har bestämt sig för att lämna bandet. Det tog mycket hårdare än vad jag trodde och jag har suttit och gråtit i flera timmar och bara lyssnat på alla låtar som One Direction har gjort.  Såhär står det på deras Facebook sida:

After five incredible years Zayn Malik has decided to leave One
Direction. Niall, Harry, Liam and Louis will continue as a four-piece and look forward to the forthcoming concerts of their world tour and
recording their fifth album, due to be released later this year.

Zayn says: "My life with One Direction has been more than I could ever have imagined. But, after five years, I feel like it is now the right time for me to leave the band. I'd like to apologise to the fans if I'v...e let anyone down, but I have to do what feels right in my heart. I am leaving because I want to be a normal 22-year-old who is able to relax and have some private time out of the spotlight. I know I have four friends for life in Louis, Liam, Harry and Niall. I know they will continue to be the best band in the world."

One Direction say: "We're really sad to see Zayn go, but we totally
respect his decision and send him all our love for the future. The past five years have been beyond amazing, we've gone through so much together, so we will always be friends. The four of us will now continue. We're looking forward to recording the new album and seeing all the fans on the next stage of the world tour."

Simon Cowell says: "I would like to say thank you to Zayn for everything he has done for One Direction. Since I first met Zayn in 2010, I have grown very, very fond - and immensely proud - of him. I have seen him grow in confidence and I am truly sorry to see him leave. As for One Direction, fans can rest assured that Niall, Liam, Harry and Louis are hugely excited about the future of the band."

Jag började lyssna på One Direction för snart 4 år sen.  Det var på den tiden som jag mådde som allra sämst och jag lyckades hitta lite glädje, att lyssna på deras låtar fick mig på bättre humör.  Jag kunde sitta i timtals och se på deras videos på Youtube och även skratta åt hur knäppa de var. De fick mig att skratta när jag bara ville gråta.  För två år sen (8 maj 2013) så gick jag på konsert och såg dem för första gången live.  Den dagen kommer för alltid att vara en av de bästa dagarna i mitt liv.  Det går inte ens att beskriva de känslorna som jag kände den kvällen och de känslorna kommer tillbaka till mig lite när jag skriver detta.  Förra året den 13 juni såg jag dem igen, för andra gången i mitt liv.  Även den kvällen var fantastisk.  Inte trodde jag att det skulle bli den sista gången jag såg dem alla ihop som en grupp.  Nu är jag faktiskt lite glad att jag inte ska se dem när de kommer till Göteborg nu i sommar, det skulle göra för ont att se dem när Zayn inte längre är med.  Jag kommer sakna hans high notes som ger mig rysningar varje gång jag hör de i en låt.

Det känns så tomt, så konstigt och det går inte riktigt att ta in och greppa vad som har hänt.  Det känns som att det är ett skämt men ändå inte.  Jag älskar alla killarna i bandet och jag respekterar och accepterar Zayn's val att lämna.  Jag kan inte ens sätta mig in i hans situation, att bli en världsstjärna måste vara en av de bästa och värsta sakerna som kan hända en, så jag kan förstå att det kommer till den dagen att man längre inte vill och orkar, att allt är bara för mycket och att man bara vill leva som en "normal" människa.  Han är ju trots allt väldigt ung.  Jag hoppas att han är glad över hans beslut och att han fortsätter att vara glad för det är det enda jag vill, att alla ska vara glada.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas