Ninasova

TRAVELING TO UTAH

På väg till USA.  Här började vi närma oss Grönland. 

Ser väldigt kallt ut med bara massa is, snö och berg. 

Så kallt att det blev frost utanför fönstret!

Den här dagen exakt ett år sedan så skjutsade min morbror mig till Arlanda, släppte av mig där och sedan började den spännande resan.  Jag skulle alltså resa helt ensam för första gången i mitt liv, hade bara mig själv att lita på.  Jag kommer ihåg att jag stod där på Arlanda en liten stund och undrade vad jag gett mig in på, en liten del av mig ville springa efter min morbror och strunta i resan.  Men större delen av mig sa ifrån och jag tog flera djupa andetag och sa till mig själv att jag kommer klara av det här.  Gick för att checka in min väska och sedan började min långa resa mot USA. Jag hade en hel månad framför mig och då visste jag inte ens om alla fantastiska saker som jag skulle få möjligheten att uppleva. 

Flygresan gick bra, jag flög med Delta airlines.  Tycker verkligen om Delta!  Jag fick fönsterplats vilket jag älskar, bästa platsen ju :D älskar att kunna sitta och titta ut från fönsret och se hur vacker världen är, se soluppgång/solnedgång, se olika länder, se hur havet och himlen blir ett.  Det är helt magiskt!

Mellanlandning i John F Kennedy flygplats gick bra, tur att jag kom dit i rätt tid och behövde bara byta gate en gång.  Efteråt såg jag i min app att min gate blev flyttad 9 gånger!!!! Det hade varit stressigt...  Denna flyg var också med Delta men betydligt mindre plan, jag pratade en stund med en trevlig man som satt bredvid mig och annars så sov jag nästan hela resan. 

Efter att ha flygit i 5 och en halvtimme så landade jag i Utah halv 1 på natten vilket betydde att jag reste en hel dag.  Men det var det värt.  Min vän stod och väntade på mig och det var härligt att få se honom igen!

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas