Ninasova

Salt Lake City, Utah

Idag fick jag välja vad jag ville göra och jag valde att få se Salt Lake City. Jag och Griffin min vän, åkte dit och vi spenderade flera timmar där så att jag hann se allt jag ville se. 

City Creek Center:  Shopping! finns både lyxiga affärer och mer budget vänliga. Finns flertals intressanta affärer. Mysigt att bara gå runt och titta i affärer. 

 The Salt Lake temple:  Underbart vacker byggnad,tog 40 år att bygga. Ser ut som ett sagoslott! Har ännu inte varit inne i templet men kanske på min nästa resa. 

Conference center.  Två gånger om året håller Jesu Kristi kyrka av sista dagars heliga, general konferens i den här byggnaden.  En helg i April och en helg i Oktober.  Det får plats med upp till 21.000 människor och den fylls alltid till gränsen när det är General Conference.  Hit kommer medlemmarna för att lyssna på profeten och apostlarna och den är även internationell evamenang, var du än är i världen så kan du lyssna genom radio, tv och internet.  Den översätts också till många olika språk. 

Vad jag fick höra av guiden så klarar denna byggnad av en jordbävning som når upp till 7 på richterskalan. 

Jag gillar Salt Lake City.  Väldigt liten stad men den är mysig! Någon gång tänker jag komma tillbaka när det är vinter och all julbelysning är uppe för det har jag fått höra och se att det är otroligt vackert :)

 

Denna utsikt är ju inte fel att ha när man sitter i bilen.  Älskar bergen! 

Ä

Magisk plats! 

Salt Lake Temple.  Bara titta på den, otroligt vacker byggnad! 

Kristus staty i norra besökscentret på Temple Square. 

Conference center. Gigantisk plats, skulle vilja vara här på General Conference någon gång!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas