Ninasova

BRYCE CANYON PART 3

Jag tycker att denna sten formation ser ut som the sorting hat i Harry Potter filmerna (ser ju ut som den har ögon och en sur mun precis som hatten har) men ingen som jag har visat bilden för håller med mig så det kanske bara är jag som ser det... :)

Så himla söt jordekorre!  Det stod flera människor och tog bild på denne söta varelsen och jag ville också ta, rädd för människor var den i alla fall inte.  Fick ju komma jättenära för att få en bra bild.  Det roliga var att när en person ville ta bild, så vände den sig till personens kamera och såg ut att posera och så vände den sig till nästa person och så fortsatte det.  Nu i efterhand så önskar jag att jag hade filmat händelsen för det var så himla sött hahah 

Allting är så himla stort i parken.  Jag kände mig så liten hela tiden hahah

Man ser nog inte i bilden men det var rätt ju uppförsbacke och väldigt brant i vissa ställen, här var det jobbigt att gå. Vi hade redan vandrat i flera timmar och skulle ta oss upp igen så att vi kunde åka iväg och äta lunch.  Jag var jättehungrig och rätt så trött i benen, det blev inte bättre av att jag blev mer darrig i benen ju högre upp vi kom med tanke på att det fanns inget att hålla i sig och jag är höjdädd så det var lite småläskigt när jag tittade åt vänster och ner haha.  Men det var ett häftigt ställe.

 

Här så ville jag ta mig enda fram till var den där lilla grusvägen slutar och sitta på den stenen som är på höger sida men det var väldigt brant, blåste mycket och återigen så var det flera hundra meter rakt ner till marken vilket man inte ser på bilden. Jag tog mig så långt ut som jag bara vågade och klistrade mig fast på klippan, mina ben darrade så mycket för jag var vervös, hahaha är så stolt över mig själv!

Så himla vacker plats, så unik. Ser ut som att någon har målat en tavla. 

Del 4 vilket är den sista delen, kommer upp inom några dagar.  Kan också göra ett separat inlägg om ni har några speciella frågor om Bryce Canyon eller om ni vill att jag ska ge er tips om vad som är bäst att se och uppleva där. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas