Ninasova

Bryce Canyon part 1

Nu börjar min resas höjdpunkt! Äntligen dags att få åka till ett av de många fantastiska national park som Utah har att erbjuda.  Nämligen Bryce Canyon som ligger i södra Utah.  Vi började dagen väldigt tidigt på morgonen, vi var ute från huset strax efter klockan 07:00 och sedan började vi bila ner mot Bryce Canyon, från Fillmore så tog det oss 2 timmar dit om jag minns helt rätt.  Vi hade verkligen vädret på vår sida, solen lös från en klarblå himmel och det var närmare 32 grader varmt vilket jag älskar.  

Detta var mitt roadtrip food.  Blev helt kär i Mountain dew voltage raspberry .  Så himla god läsk men däremot innehåller den väldigt mycket socker så den ska man inte dricka för mycket av hahah..  vi hade självfallet med oss vattenflaskor så vi inte skulle få vätskebrist mitt i vandringen i den stora national parken.  Väldigt viktigt att dricka vatten när man vandrar och när det är så varmt. 

Börjar närma oss Bryce Canyon! 

Jag var så lycklig att jag skulle få spendera hela dagen här, kunde nog inte ta in helt att jag faktiskt var här nu.  Jag var så exalterad att få vandra runt i guds vackra skapelse. 

Detta är det första man möts av när man går upp från den lilla backen som är vid parkeringsplatsen.  Jag filmade faktiskt denna ögonblick och jag var helt io chock när jag såg utsikten.  Helt magiskt.  Bilderna gör ingen rättvisa.  Det kommer ni få läsa om flertals gånger i dessa inlägg.  Verkligen något man måste få se med sina egna ögon.  Det är mycket att ta in.  

Här började vandringen ner i canyonen och det får ni läsa om i del två som kommer upp inom en snar framtid. Ha tålamod med mig :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas