Ninasova

Serietips!

Faking it handlar om två tjejer som är bästa vänner, de älskar varandra men på olika sätt.  De blir populära i skolan när de låtsas vara ett lesbiskt par.

Jag gav denna serie är ärlig chans och jag gillar den faktiskt riktigt mycket! Den passar till alla som är osäkra på sin sexuella läggning och behöver få lite tröst och kanske inspiration då denna serie tar upp mycket som unga kan gå igenom när de går i high school och börjar få känslor för personer av samma eller motsatta könet.

betyg: 7/10

Denna serie handlar om en 16 årig tjej vid namn Jenna Hamilton, hon har problem med att hon inte syns i skolan och hon blir känd efter ett folk av misstag tror att hon försökt begå självmord.  Serien handlar om de specifika händelser vi är med om under våra utvecklingsår och som formar oss - ibland till det bättre och ibland till det sämre.

Jag älskar Awkward!  Tycker denna serie är riktigt bra och de går igenom så många händelser som man kan känna igen sig i och det tycker jag är något som är viktigt för att en serie ska bli bra.  Sen så är den ju himla rolig också eftersom det händer så mycket pinsamma saker och finns tillräckligt med drama!

Betyg: 8/10

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas