Ninasova

Boston To Miami frågor

En tjej ställde ett par frågor till mig på Facebook och jag tänkte ta och svara på dom även här så folk kan se. 1. Vad är det bra att packa i? Resväska, bag, stor ryggsäck? Jag tycker personligen att det är tryggast att packa i resväska, särskilt om man har hänglås eller kodlås i den, för ni kommer att sätta upp tälten och sen ibland åka iväg en hel dag och då är ju väskor och allt i tälten, jag var jätterädd att någon skulle sno min resväska, alltså hela väskan haha!

2. Får man en packlista från STS inför resan, och oavsett om det är ja eller nej på den frågan, har du din packlista kvar? Ja i ABC-boken finns det packlista.  Jag minns min packlista utantill, men ja jag har nog listan kvar någonstans!

3. Kommer man någon gång under resan få möjlighet att tvätta? Självklart, det finns möjlighet att tvätta i nästan alla platserna ni är på, både camping och hotell,  jag tvättade i hotell.

4.Finns det något som man kanske inte tänker på som du i efterhand tänker kan vara bra att ha? Mer pengar är ju alltid bra!  Nä jag kommer faktiskt inte på något till denna fråga, jag hade nog med mig allt viktigt.

5. Vad är absolut jätteviktigt att man inte glömmer? PASS!  Och alla viktiga resedokument och andra papper, kopia av passet.  Så är det ju bra om man inte glömmer resväskan eller pengarna hemma ;)

6. Finns det något som du hade med som du sen inte använde på resan, alltså något som är helt onödigt men som man innan tänker kan vara bra? Jag hade ju packat resväskan nästan full, hade med mig två böcker, en eller två tjocktröjor och så hade jag Jeans, Lexikon och andra onödiga saker, inget av det behövde jag alltså och det tog bara onödigt med plats och gjorde att jag knappt kunde shoppa vilket var tråkigt. Innan resan så trodde jag ju att jag skulle behöva det för det stod så i ABC-boken.

7. Typ kudde, är det bra att ha med? Kudde är bra att ha med ja, jag hade stor kudde eftersom jag får ont i nacken annars, men det går nog bra med liten, det tar mindre plats också. 8090_372051636197870_1294341395_n

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas